26 ianuarie 2023, 16:27

Celine Dion va concerta în București. Află când va avea loc evenimentul

În cadrul unei conferințe de presă pe Arena Națională, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat faptul că aceasta ar fi primit o solicitare din partea impresarilor lui Celine Dion, prin care se dorește ca artista să concerteze la București vara viitoare, anunță Mediafax.

„Prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor altor tipuri de evenimente, cum ar fi mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la Primăria Capitalei, Direcţia de Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion”, a declarat Gabriela Firea, joi, pe Arena Naţională, pentru Mediafax.

Gabriela Firea a mai menționat, printre altele, și că Celine Dion ar putea concerta pe Arena Naţională din Capitală, însă nu există până în acest moment o dată stabilită.

„Cu siguranţă, vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de regulă Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim împreună acest calendar. Dar, din verificările pe care le-am făcut, până acum, nu ar pune în pericol calendarul competiţional”, a completat Firea, pentru Mediafax.

Sursă Foto: fanatik.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol