27 octombrie 2020, 3:00

Cinci papagali de la o grădină zoo, mutați pentru că înjurau vizitatorii

Într-o grădină zoologică din Lincolnshire, situată în estul Angliei, cinci papagali au fost mutați după ce au început să îi înjure pe vizitatori.

Îngrijitorii grădinii au hotărât să despartă pe cei cinci care au învățat să înjure.

Papagali – Billy, Elsie, Eric, Jade şi Tyson – au fost aduşi în Parcul Zoologic Lincolnshire în luna august, alăturând-se unei colonii de aproape 200 de papagali gri africani și au fost plasați în carantină împreună.

La scurt timp după ce s-au instalat în noua locuinţă, aceştia au început să se încurajeze reciproc să înjure, susține adevarul.ro.

Expuși vizitatorilor, ei au început să folosească constant un limbaj obscen. Reprezentanții parcului susțin că „papagalii înjură pentru a obține o reacție de la oameni”.

Am observat comportamentul lor foarte repede – suntem obişnuiţi să mai avem câte un papagal care ştie să înjure, dar n-am mai avut niciodată cinci în acelaşi timp”, a declarat Steve Nichols, directorul parcului zoologic.

Am sperat că vor învăța și alte cuvinte când vor fi plasați în colonii însă dacă îi vor învăța și pe ceilalți papagali să înjure o să ne trezim cu 250 de papagali care vorbesc urât. Nu știu ce o să facem”, a mai spus directorul.

Directorul grădinii transmite că nu a avut plângeri din partea vizitatorilor, dar a decis să separe papagali pentru a-i proteja pe copiii care ajung acolo.

sursa foto: descopera.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.