28 august 2023, 11:48

Cine ar putea câștiga Eurovision 2023?

Se fac deja sondaje și pariuri despre cine ar putea câștiga Eurovisionul anul acesta, deși mai este până la 9-13 mai, date la care concursul va avea loc la Liverpool.

Conform sondajelor, Franţa, reprezentată la Eurovision 2023 de La Zara, cu melodia „Evidemment”, este potenţial câştigătoare, la fel şi Suedia, potrivit predicţiilor BBC. În cărți ar mai putea intra Mae Muller (Marea Britanie), Loreen (Suedia) şi Iru Khechanovi (Georgia).

România?

România, cu „DGT (Off and On)”, cântată de Theodor Andrei, nu s-ar califica în finală, iar Republica Moldova ar putea intra în jumătatea inferioară a clasamentului final, cred cei de la BBC.

Potrivit lui Mark Savage, jurnalist muzical şi fost compozitor, melodia României la Eurovision „Conceptual, descrie o relaţie toxică şi lupta de a alege între pasiune şi autoconservare. Andrei, care are doar 18 ani, trăieşte în psihodramă, sună când trist, când sordid, cu remuşcări şi furios. Dar când cântă replici de genul „I’m begging you, take off your clothes and step on me”, este cu adevărat supărător. Pronostic: Eliminat în semifinala doi”, este verdicul BBC.

Printre alți eliminați – Azerbaidjan cu „Tell Me More”, Cipru cu „Break A Broken Heart” sau Grecia cu „What They Say”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol