20 septembrie 2020, 1:03

Cinema sub clar de lună. Seri de film pentru bucureșteni

Bucureștenii se pot bucura în weekend de filme în aer liber.

Un proiect al Asociaţiei Festivalul de Film Transilvania (AFFT), „Cinema sub clar de lună”, vine în întâmpinarea cinefililor, oferindu-le posibilitatea ca, până la deschiderea sălilor de cinema, să vadă filme pe ecran mare.

Începând din 7 august și până pe 27 septembrie vor derula filmele care vor deschide şi închide TIFF-ul de anul acesta, cele care vor primi Trofeul Transilvania şi Premiul Publicului, dar şi lungmetraje din diverse secţiuni ale festivalului, plus alte titluri europene premiate sau cu succes la public, arată agerpres.ro.

Primul film va fi „La Belle Epoque” / „Cei mai frumoşi ani”, iar pe 8 august, drama „The County” / „Ţinutul”, în ultima zi a weekend-ului, pe 9 august, bucureştenii vor putea vedea, în acelaşi timp cu spectatorii din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, filmul de închidere a ediţiei din acest an a TIFF, „Effacer l’istorique” / „Delete History”, o comedie franceză premiată cu Ursul de Argint la Berlin.

Proiecţiile vor avea loc în aer liber, într-un spaţiu care permite găzduirea a maximum 150 de spectatori, cu respectarea regulilor de siguranţă sanitară.

Într-un spaţiu amplu alăturat Casei Florescu-Manu de pe Calea Victoriei 192A ,se va începe la ora 21,00, iar biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro.

sursa foto: actualdecluj.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.