16 mai 2021, 12:24

Cineplexx își redeschide cinematografele vineri, 16 octombrie

Vești bune. O dată cu modificarea legislației, cinematografele se redeschid. Cineplexx își redeschide cinematografele și în București, începând de vineri, 16 octombrie.

Bucureștenii se vor putea bucura din nou de incomparabila experiență cinematografică a marilor ecrane la Cineplexx Băneasa și Cineplexx Titan începând de vineri, 16 octombrie, unde vor urmări filmele preferate în condițiile de siguranță și distanțare socială, pe care s-au obișnuit deja să le respecte la fiecare vizită în cinematograf.

Ce filme vedem?

Începând de vineri, inclusiv spectatorii din capitală se vor delecta cu acțiunea „Ava” avându-i pe Jessica Chastain și Colin Farrell în rolurile principale, filmul polonez nominalizat la Oscar „Corpus Christi” sau mult așteptata animație plină de culoare și muzică „Trolii Descoperă Lumea”, dar și cea mai recentă acțiune marca Liam Neeson – „Un hoț cinstit”.

Programul complet al cinematografelor și detalii despre bilete vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Odată cu redeschiderea celor două multiplexuri din capitală, Cineplexx își reîntregește portofoliul de locații operative la nivel național, alături de Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.