18 ianuarie 2022, 0:19

Circulaţia va fi deviată un an pe Centura Bucureşti Sud

Circulaţia va fi deviată un an pe Centura Bucureşti Sud pentru lucrări la sensul giratoriu suspendat de la Popeşti -Leordeni, relatează Radio România Actualități.
Circulaţia va fi restricţionată, începând de sâmbătă, ora 10.00 pe Centura Bucureşti Sud, în zona intersecţiei de la Popeşti -Leordeni (Olteniţa) pentru noi lucrări la sensul giratoriu, restricţiile fiind estimate să dureze un an.
Ministerul Transporturilor anunţă o deviere majoră de circulaţie pentru toate sensurile de mers pentru ridicarea tablierului metalic pe şantierul celui mai mare şi cel mai scump pasaj care se construieşte pe Centura Capitalei.
Concret, devierile de circulaţie pentru şoferii care circulă pe centură se vor face prin bretele noi construite spre Bucureşti şi spre Frumuşani (pe DN 4 Bucureşti – Olteniţa). Pasajul de la Olteniţa, pe Centura Bucureşti Sud costă aprox. 170 de milioane lei şi va fi gata în toamna anului viitor.
Alte două pasaje mai sunt în şantier pe semi inelul sudic : la Domneşti stadiu fizic 45 % respectiv la Berceni, aprox. 35 % stadiu fizic de execuţie.
Sursa Foto : Ministerul Transporturilor

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.