1 decembrie 2021, 8:13

Clădirea terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov, aproape finalizată

Construcţia clădirii terminalului de pasageri al Aeroportului Internaţional Braşov este aproape finalizată, şantierul terminalului având un avans de execuţie de 32 de zile.

Sursă foto: newsbv.ro

Mai precis, structura de rezistenţă şi acoperişul sunt finalizate în totalitate, pereţii-cortină din sticlă sunt realizaţi în proporţie de 90%, iar 40% din tot ce înseamnă finisaje interioare şi lucrări la instalaţii sunt deja executate, potrivit newsbv.ro.

În ceea ce urmează, constructorul va începe montarea sistemelor de securitate comandate din Germania încă din luna februarie, precum şi a echipamentelor necesare pentru transferul bagajelor.

„Vom face în aşa fel încât să derulăm cât mai multe lucrări şi să facem aeroportul operaţional în cel mai scurt timp cu putinţă. Este cunoscut faptul că avem foarte multe lucrări interconectate, incluzând aici sistemul de balizaj şi sistematizarea pe verticală. Vom avea peste patru mii de leduri care vor funcţiona dintr-un singur tablou de comandă. Totodată, ne ocupăm de racordarea aroportului la reţele de alimentare cu apă, canalizare, gaz metan şi electricitate. Tot în această perioadă lucrăm la studiul de fezabilitate pentru echipamentele de radionavigaţie”, a menţionat preşedintele CJ Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

Sursă foto: newsbv.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.