28 mai 2020, 13:53

Coca-Cola România donează bani pentru echipamente medicale: „Putem conta unii pe ceilalți”

Sistemul Coca-Cola România este reprezentat de două companii și mai exact Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România, practic acestea au donat 100.000 de euro pentru Crucea Roșie din țara noastră. Cu banii strânși urmând să fie achiziționate echipamente medicale și implicit materialele necesare pentru această perioadă de luptă împotriva Coronavirusului. Prin materiale necesare înțelegem atât măști, săpun, dezinfectant, diverse produse de igienă, servețele ș.a.m.d, toate urmând să ajungă la spitalele și centrele de carantină din România. 

Sistemul a asigurat și o cantitate semnificativă de băuturi ce însumează circa 100.000 de euro, pentru necesarul lunar al spitalelor din țară specializate pe coronavirus, centrele de carantină sau spitalele de boli infecțioase. Băuturile vor ajunge direct la cadrele medicale și la personalul auxiliar, pacienți și oameni aflați în carantină prin intermediul voluntarilor de la Crurea Roșie.

Cele două companii încearcă pe cât posibil să susțină eforturile autorităților române de combatere a efectelor pandemiei, prin susținerea misiunii personalului medical, aflat în prima linie. „Trecem printr-o perioadă în care este mai important ca oricând să rămânem uniți, solidari și implicați. Cei care luptă cu efectele acestei pandemii, de la autorități, instituții, ONG-uri, voluntari și pacienți, până la fiecare român care se adaptează unei situații cu totul noi, toți au nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferi.

Salutăm eforturile tuturor celor implicați în această luptă, fiecare inițiativă care susține aceste demersuri și rămânem alături de comunitatea din care facem parte, continuând să ajutăm într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta unii pe ceilalți”, au declarat reprezentantii sistemului Coca-Cola România, conform virginradio.ro.

Sursă foto cover: economica.net


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.