18 noiembrie 2023, 15:32

Coldplay anunță  ultimul album pentru  2025

Chris Martin, solistul şi liderul trupei britanice Coldplay, a anunţat postului BBC că grupul său va înceta să mai compună muzică după ultimul lor album prevăzut pentru anul 2025.

„Ultimul nostru album va fi lansat în 2025, iar după aceea, cred că nu vom mai face decât turnee”, a anunţat cântăreţul în vârstă de 44 de ani, într-un interviu.

„Poate că vom mai face câteva colaborări, însă catalogul muzical propriu-zis al Coldplay se va încheia atunci”, a precizat Chris Martin.

Întrebată despre aceste declaraţii făcute în emisiunea ei, Jo Whiley, realizatoarea interviului,  a declarat joi dimineaţă că Martin a fost de „o sinceritate dezarmantă” în acest interviu, dar că nu ştie cu adevărat „dacă a glumit sau a fost extrem de serios”.

Cu prilejul lansării în octombrie al celui de-al 9-lea album al trupei, „Music of The Spheres”, Chris Martin a mărturisit revistei muzicale NME că grupul intenţionează să scoată în total 12 albume – cu trei mai multe decât în prezent – înainte de a renunţa la muzică.

După lansarea sa, pe 15 octombrie, „Music of The Spheres” a urcat pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol