27 octombrie 2020, 5:24

The Color Run București a ajuns la cea de a 28 ediție. Vezi ce ți-au pregătit organizatorii

Evenimentul The Color Run 2018 are loc în București, astăzi, 8 septembrie, fiind a doua ediție în acest an, după cea din aprilie, și a 28-a de-a lungul timpului. 

Participarea la eveniment nu este condiţionată de vârstă, pot participa de la copiii sub 6 ani, însoţiţi de un adult, şi până la seniorii de 60 de ani.

Accesul în zona de eveniment, Biblioteca Naţională a României, este permis de la ora 17,00, iar primul start a fost la ora 19,00. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4-5 minute, iar până la ora 19,30 au plecat în alergare toţi cei peste 7.000 de participanţi. Primul nor de pudră colorată va fi la ora 21,00, iar următorul la 21,30.

Traficul rutier va fi restricţionat în zona traseului, zona centrală a oraşului, între orele 17,30 – 22:00, organizatorii recomandând participanţilor să vină din timp la eveniment.

În România, The Color Run a ajuns la ediţia cu numărul 28, adunând până acum peste 100.000 de alergători în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Oradea şi Mamaia, potrivit libertatea.ro.

În Bucureşti, evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Capitalei şi Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti.

Sursa editiadedimineata.ro

Sursa editiadedimineata.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.