CITIRE

Compania Continental România a ajuns la 20 000 de ...

Compania Continental România a ajuns la 20 000 de angajați și pregătește încă 1000 de posturi libere

Compania germană de mașini și producători de pneuri Continental a ajuns la 19 700 de angajați în cele șapte unități de producție din România și patru centre de cercetare și dezvoltare.

În 2017 compania a angajat aproximativ 1 500 de persoane, iar anul acesta pregătește încă 1000 de locuri de muncă. Potrivit spuselor managerului Anica Stoica, Continental va oferi noi locuri de muncă în domenii precum: software și IT & C, inginerie electrică și mecanică, inginerie de proces și operatori de producție.

„Compania Continental este prezentă în România cu toate cele cinci divizii. O gamă largă de mașini sunt dotate cu echipamentele electronice, anvelope și produse ContiTech, cum ar fi curelele de transmisie și țevile de ventilație și aer condiționat, produse în România. Ne concentrăm pe cele mai relevante domenii tehnologice în sectorul automotive, inclusiv materialele din cauciuc pentru pneuri, electrificarea, conectivitatea și conducerea automată, respectiv autonomă. Peste 5 700 de ingineri și specialiști IT lucrează în centrele noastre de cercetare și dezvoltare. Cu idei inovative, noi modalități de a promova cooperarea în acest sector și o viziune pe termen lung în domeniul auto, compania Continental este pregătită pentru viitor”, a declarat dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental în România, potrivit celor de la wall-street.ro.

sursa: profit.ro

Continental este prezentă cu unități de producție și centre de cercetare și dezvoltare în Timișoara, Sibiu, Brașov și Iași, are o societate mixtă în Slatina și un centru de distribuire a pneurilor în București.

Anul trecut, compania a investit aproximativ 175 milioane euro în România. Pentru anul 2018, grupul intenționează să investească o sumă similară.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Buna dar oameni fara experienta primiti.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.