20 mai 2024, 5:43

Concentratoare de oxigen și specialiști din Israel, pentru o Românie lovită de COVID-19

Marți au sosit primele concentratoare de oxigen donate de Israel către României, ca ajutor în lupta cu COVID-19. O echipă medicală va veni, de asemenea, la București, asemenea altor specialiști din țări europene care au venit să dea o mână de ajutor colegilor lor români.
”România trece printr-o perioadă dificilă. Pacienții infectați cu coronavirus au nevoie de o atenție medicală deosebită și aceste concentratoare de oxigen îi vor ajuta în procesul de vindecare. Totodată, la finalul acestei săptămâni va ajunge la București și o echipă de specialiști israelieni în terapie intensivă COVID și logistică, pregătiți să meargă oriunde este nevoie în România, pentru a veni în ajutorul personalului medical. Vom continua să sprijinim România, o țară de care ne leagă o prietenie puternică, pentru a depăși acest impas cât mai repede”, a declarat ambasadorul israelian la București, David Saranga.
Companiile israeliene AFI Europe România și Elbit Systems s-au alăturat demersurilor inițiate de Ambasada Israelului în această operațiune, precizează Ambasada Israelului în pagina sa de Facebook.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol