30 august 2023, 16:01

Concert Dubla3 LIVE în Manufactura

Joi în 31 august de la ora 20.00, trupa Dubla3 urcă pe scena din Manufactura să facă show, și invită publicul la un concert rock energic.

Formată din patru membri pasionați de muzică, trupa Dubla Treivrea să fie cea mai tare, haotică și originala trupă de rock. Trupeților le place să experimenteze și nu au un stil anume, așa că mixează blues, rock clasic, grunge și orice altceva care te facă să te simți bine. Mesajul lor este simplu: ”Viața merită trăită din plin și cu pasiune! Indiferent ce vă face inima să bată mai tare, urmați-vă pasiunile și fiți voi înșivă! Nu traiți dupa șabloane. Fie că vă place rock, dans, artă sau orice altceva, faceți totul cu un zâmbet pe buze!”

Dubla3 este formată din:”Bocși”la chitarăși voce,”The Reborn” la tobe,”Qcip” la chitară și”The Berserker” la bass. Dacă vreți să știți cum îi cheamă de fapt, sunteți așteptați la concert.

Accesul la concertcostă 20 de lei iar biletele se pot achiziționa la intrare. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol