7 iunie 2022, 22:09

Concert ”Salvează un înger”. Solidari pentru Ucraina

Pe 31 mai de la ora 19:00, artiști români consacrați la nivel internațional urcă pe scena Teatrului Elisabeta pentru a transmite prin intermediul artei și acordurilor muzicale pace, speranță și solidaritate pentru mamele și nou-născuții din Ucraina.

Asociația „Rezistența prin cultură” în parteneriat cu Asociația Sothis și Teatrul Elisabeta din București împreună cu artiștii prezenți la eveniment își arată solidaritatea și susținerea față de mamele și nou-născuții din Ucraina. Printr-o donație de cel puțin 200 de lei, spectatorii își pot rezerva un loc la spectacol (în limita locurilor disponibile). Sumele colectate din donații vor fi direcționate pentru achiziționarea de echipament medical, în vederea desfășurării activității maternităților din Ucraina și a altor materiale necesare.

Sopranele Madeleine Pascu și Aida Pascu, baritonii Valentin Vasiliu, Cătălin Petrescu, Florin Ganea și Ștefan Alexandru Constantin, violonistul Bogdan Platy, violoncelistul Andrei Nițescu, precum și pianiștii Alexandru Burcă și Denisa Nițescu își vor unii forțele într-un regal muzical, dând o mână de ajutor și speranță la viață acestor îngeri ajunși pe pământ în timpuri incerte și reci.

Concertul #Salveazăunînger are loc marți, 31 mai, la ora 19 la Teatrul Elisabeta (Bulevardul Regina Elisabeta 45, București) și va fi transmis și LIVE pe conturile de Facebook și Youtube ale Asociației „Rezistența pentru cultură”.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol