26 septembrie 2020, 23:13

Concertele anului 2019. Ed Sheeran şi The Cure, pentru prima dată în România

Artişti precum Mariza, Goran Bregović, André Rieu, Lenny Kravitz, Tom Jones, Slayer, Bon Jovi, Metallica revin, în 2019, în concert în România. Pe de altă parte, Ed Sheeran şi The Cure vor cânta pentru prima dată în ţara noastră.

Cântăreţul britanic indie pop Tom Odell va cânta pe 16 februarie 2019, la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit. Evenimentul este prilejuit de lansarea, în luna octombrie 2018, a celui de-al treilea album de studio al său, „Jubilee Road”. Biletele pentru acest concert pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, iar preţul lor variază în funcţie de categorie: 99 (acces general) şi 159  de lei (golden circle). În ziua concertului, ele vor costa 130 şi 200 de lei.

Sursă Foto: Youtube

Trupa Alternosfera va lansa, pe 22 februarie, cel de-al şaselea album de studio – „Lucis şi Fântânile” – care va marca 20 de ani de la înfiinţarea grupului. Lansarea albumului este marcată printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane, în cort încălzit. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţurile de 90 şi 125 de lei, urmând ca în ziua concertului să coste 100 şi 140 de lei.

Sursă Foto: adevarul.ro

Cântăreaţa portugheză de fado Mariza va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 6 martie, pentru a îşi va promova cel mai nou album, al optulea, care a fost lansat în 2018. Biletele pot fi cumpărate de pe ticketstore.ro şi au preţuri cuprinse între 99 şi 349 de lei.

Sursă Foto: a1.ro

Goran Bregović va concerta pe 2 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de o orchestră simfonică formată din 42 de instrumentişti şi de un cor. Biletele pentru concert pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 99 şi 320 de lei, în funcţie de locul ocupat şi de perioada în care acestea sunt achiziţionate.

Sursă Foto: vicenzatoday.it

Violonistul olandez André Rieu va susţine, între 4 şi 7 aprilie, patru spectacole pe BT Arena din Cluj-Napoca. Concertul din 6 aprilie este sold out, iar pentru celelalte trei mai sunt disponibile bilete la preţuri cuprinse între 380 şi 680 de lei.

Sursă Foto: wyeside.co.uk

Muzicianul american Lenny Kravitz va concerta pe 6 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, eveniment ce va face parte din turneul prin care îşi va promova cel mai recent album lansat, al 11-lea, „Raise Vibration”. Biletele au preţuri cuprinse între 275 lei şi 545 lei şi pot fi cumpărate online, de pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro.

Sursă Foto: hennemusic.com

Cântăreţul britanic Tom Jones va cânta pe 26 iunie la Cluj-Napoca, pe BT Arena. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, eventim.ro şi tomjones.emagic.ro şi au preţuri cuprinse între 145 şi 475 de lei.

Sursă Foto: noticias7dias.com

 

Cântăreţul britanic Ed Sheeran va cânta pentru prima dată în România, pe 3 iulie, pe Arena Naţională. Evenimentul face parte din turneul european pe care el îl va începe în luna mai. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 199 şi 399 de lei.

Sursă Foto: optimaitalia.com

Trupa americană Bon Jovi va concerta pe 21 iulie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul turneului „This House Is Not For Sale”. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi au preţuri cuprinse între 230 şi 2.500 de lei. Acesta va fi al doilea concert pe care grupul rock îl va susţine la Bucureşti. Bon Jovi a mai cântat în Piaţa Constituţiei în luna iulie a anului 2011.

Sursă Foto: billboard.com

Grupurile The Cure, care sărbătoreşte patru decenii de activitate, şi God Is An Astronaut vor concerta, pe 22 iulie, în Piaţa Constituţiei. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţurile cuprinse între 220 şi 420 de lei.

Sursă Foto: radiox.co.uk

Untold, festival ajuns la a cincea ediţie, va avea loc între 1 şi 4 august, la Cluj-Napoca. Până să fie anunţate capetele de afiş ale festivalului au fost vândute peste 30.000 de abonamente, care au preţuri de 119 euro şi 269 de euro.

Sursă Foto: Wall-Street.ro

Cea de-a noua ediţie a festivalului Summer Well va avea loc în zilele de 10 şi 11 august, pe domeniul Ştirbey din Buftea. Printre primele nume anunţate se află The National, The 1975, Maribou State, Pale Waves, Black Honey şi Tender. Abonamentele sunt disponibile pe summerwell.ro, la preţul de 295 de lei, căruia îi este adăugată o taxă de 6%.

Sursă Foto: InfoMusic.ro

Metallica va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 14 august, iar show-ul – al patrulea pe care grupul îl va susţine la Bucureşti – face parte din turneul „Worldwired” şi este sold out.

Sursă Foto: billboard.com

Cântăreaţa britanică crossover Sarah Brightman va concerta pe 21 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul făcând parte din turneul mondial „Hymn”. Biletele costă între 150 şi 750 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală şi sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului şi online, pe vandbilete.ro, entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro, bilete.salapalatului.ro.

Sursă Foto: sarahbrightman.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.