11 iulie 2020, 13:50

Conferința „Femei de carieră”, la a IX-a ediție. Obține un bilet destinat bloggerilor

Conferința Femei de carieră – Leadership feminin a ajuns la a IX-a ediție, evenimentul organizat de Woman2Woman.ro adresându-se tuturor femeilor interesate de o cariera de succes, atât ca angajate, cât și ca deținătoare ale unor afaceri, dar și celor care vor sa dobândeasca abilități de leader.

Așadar, daca ai un blog si esti interesata sa participi la unul dintre cele mai importante evenimente de leadership si dezvoltare personala si profesionala pentru femei, poți aplica pentru un bilet gratuit la conferinta care iti aduce informatii utile despre leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai.

Data de desfășurare a evenimentului este 4 octombrie 2018, în intervalul orar: 9.30-15.00, la Premier Palace Hotel & Spa, Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua).

Printre avantajele participării la această conferință se numără obținerea unor informatii utile si relevante despre afaceri, leasership, cariera si antreprenoriat; posibilitatea de a discuta direct cu speakeri care iti vor raspunde la intrebarile pe care le ai cu privire la crearea si cresterea unei afaceri; poți cunoaște si alte femei pasionate de afaceri si dornice să schimbe idei referitoare la carieră, antreprenoriat și business, dar și legate de provocarile pe care le întaâmpină femeile în aceste domenii.

 

Mai multe informații despre speakerii prezenți la eveniment, temele abordate, dar și alte detalii legate de conferință găsiți aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.