25 august 2023, 18:51

Consecința atentatelor. O femeie a creat panică într-o cafenea din Tel Aviv, pentru că a țipat din cauza unui gândac

Într-o țară în care aproape nicio familie nu a scăpat fără o victimă a atentatelor teroriste, Israelul, panica se creează ușor, de teama acestora. S-a întâmplat la Tel Aviv, când țipetele îngrozite ale unei femei dintr-o cafenea din Tel Aviv au stârnit panică sâmbătă seara. Din cauza țipetelor femeii, clienții cafenelei și dintr-o locant adiacentă au început să fugă, răsturnând mese și scaune, de teama unui presupus atac terorist.

Două persoane au fost rănite ușor de sticlele sparte, în încercarea de a fugi spre ieșiri, iar unitățile de poliție s-au grăbit la fața locului, la Cafeneaua Dizengoff, pentru a începe o cercetare a eventualilor suspecți.

Dar, în mijlocul haosului generalizat, au stabilit că țipetele de panică ale femeii au fost ca răspuns la vederea unui gândac, un dăunător comun și o pacoste generală în orașul de coastă și în Israel, după cum relatează Times of Israel.

Site-ul de știri Walla a relatat sâmbătă că, în țipetele ei de panică, femeia răsturnase masa la care stătea, provocând zgomot și declanșând teama de un atac.

„A fost cel mai înfricoșător lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a spus un martor ocular de la cafeneaua de pe strada centrală Dizengoff, cea mai renumită din Tel Aviv.

Femeie a văzut gândacul mare pe podea și a strigat isteric „Jouk, jouk!” (cum sunt numiți gândacii în Israel).

Ea a răsturnat instinctiv masa. Țipătul și masa care a căzut au avut efectul unei bombe care a explodat în cafenea: toată lumea a crezut că a avut loc un atac terorist și s-a grăbit să iasă afară, răsturnând mesele și scaunele.

Sticle și farfurii au căzut pe jos, iar două persoane au fost rănite ușor când au călcat pe cioburile de sticlă în timp ce încercau să fugă din cafenea.

Sursa foto: Times of Israel/captură video Twitter


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol