31 mai 2023, 5:11

Controversata carte autobiografică a Prințului Harry a fost pusă în vânzare

Cartea autobiografică a Ducelui de Sussex, Harry, intitulată ”Spare/Rezerva”, a fost pusă în vânzare în Regatul Unit. În România, REZERVĂ apare atât în format clasic, cât și în format digital la Editura Nemira. Cartea este publicată simultan în 16 limbi.

Versiunea audio integrală a cărții, în lectura actorului Alexandru Unguru, va fi publicată tot marți de Nemira Audio în format digital, și va fi disponibilă pe platforma AudioTribe.ro, alături de ebook.

După zile de discuţii aprinse, dezbateri şi interviuri ale autorului, publicul are acces la dezvăluirile care pot arunca Familia Regală în cea mai gravă criză din ulltimii 30 de ani.

Reacţiile britanicilor merg de la simpatie la dezacord. Mulţi cred că Harry nu trebuia să pună în dificultate Monarhia. Alţii spun că simpatizează cu prinţul rebel. Deşi lipsesc cozile tradiţionale în astfel de ocazii, librarii spun că s-au făcut numeroase comenzi în avans, atât în Regatul Unit, cât și în Statele Unite, Australia, Germania și Canada.

Familia Regală nu a facut niciun comentariu despre controversatul volum.

Volumul de memorii este cartea de non-ficţiune cel mai rapid vândută vreodată, a anunţat marţi Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare din ediţiile hardcover, ebook şi audio.

Sky News citează editura Penguin Random House care a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex „a depăşit chiar şi aşteptările cele mai optimiste”, adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

Controversata autobiografie a prinţului Harry, a cărei ediţie în limba spaniolă a fost pusă din greşeală în vânzare mai devreme decât fusese planificat, a fost lansată în mod oficial marţi, numeroşi cititori aşteptând la coadă pentru a achiziţiona un exemplar din ediţia hardcover a volumului de memorii al ducelui de Sussex.

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol