4 decembrie 2020, 22:56

Controversele din jurul noului sezon al serialului „The Crown”. Care e reacția prințului William?

Deși membrii familiei regale au fost extrem de circumspecți în privința serialului Netflix, „The Crown” până în prezent, al patrulea sezon, care a fost lansat duminică, ar fi provocat cu adevărat furie.

Apropiații prințului Charles au lansat un atac fulgerător asupra serialului, acuzând producătorii filmului Netflix de „trolling pe un buget de Hollywood” .

Al patrulea sezon, cel mai controversat de până acum, tratează evenimentele din viața familiei regale între 1979 și 1990, inclusiv relația turbulentă dintre prințul Charles și prințesa Diana.

Apropiați ai familiei regale se plâng că „aceasta este o dramă și divertisment pentru scopuri comerciale făcute fără a ține cont de persoanele reale implicate, care au viața exploatată. Acest lucru nu este corect, mai ales atunci când atât de multe dintre lucrurile descrise nu reprezintă adevărul”.

Apropiații familiei regale care au discutat subiectul sunt „unii dintre cei mai apropiați confidenți ai prințului Charles, care au acuzat Netflix că exploatează durerea Familiei Regale pentru câștig financiar și au prezentat ficțiunea ca fapt în versiunea sa răsucită a evenimentelor”.

În afară de căsătoria prințului Charles cu prințesa Diana, aventura sa cu Camilla Parker Bowles, cu care s-a căsătorit ani mai târziu și tulburarea alimentară a Dianei, al patrulea sezon se ocupă cu alte evenimente importante, inclusiv asasinarea Lordului Mountbatten în 1979 și demiterea lui Margaret Thatcher în 1990.

„Dar este descrierea unei întâlniri neclintite și autoservitoare a lui Charles și a căsătoriei cu o Diana nevinovată, în timp ce își păstrează relația cu Camilla Parker-Bowles, căsătorită atunci, care a stârnit o astfel de furie”, relatează Daily Mail, potrivit Forbes.

Reacția prințului William

Potrivit sursei citate, prințul William, ducele de Cambridge „nu este prea mulțumit de asta. El simte că ambii părinți sunt exploatați și sunt prezentați într-un mod fals și simplist pentru a câștiga bani. ”

De-a lungul a patru sezoane, The Crown, care este planificat să se desfășoare în șase sezoane, a relatat viața reginei începând cu puțin înainte de încoronarea ei din 1952. În noul sezon, vedeta britanică Olivia Colman se întoarce să o interpreteze pe regina Elisabeta a II-a așa cum a făcut-o în sezonul trei, actorul Josh O’Connor este prințul Charles, iar nou-venita Emma Corrin joacă rolul prințesei Diana.

Sursă foto: world-today-news.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.