CITIRE

Coordonatorul jandarmilor la protestul din 10 augu...

Coordonatorul jandarmilor la protestul din 10 august: A fost descoperit proprietarul mașinii cu cocktailuri molotov și se fac cercetări

Laurenţiu Cazan, cel care a coordonat acţiunea jandarmilor la mitingul din 10 august, a spus că a fost identificat posesorul maşinii din care protestatarii violenţi se alimentau cu sticle incendiare şi că, în prezent, cercetările sunt în desfăşurare.

„Eram informat în permanenţă de către comandantul care acţiona pe zona respectivă că sunt atacaţi cu sticle incendiare. La un moment dat, din teren mi-a venit informaţia că în zona Mihalache există o maşină de unde au văzut efectivele mele că sunt scoase aceste sticle”, a declarat la Antena3 maiorul Laurenţiu Cazan, adjunctul Serviciului de Ordine Publică al Jandarmeriei Capitalei, cel care a coordonat jandarmii la protestul din 10 august.

Întrebat dacă a identificat a cui era maşina, Laurenţiu Cazan a răspuns: „Da, se fac cercetările”.

De asemenea, Laurenţiu Cazan a mai spus, la un alt post de televiziune, că atunci când colegii lui interveneau pentru restabilirea ordinii la protestul din 10 august, au fost observate persoane violente care se aprovizionau cu sticle incendiare pentru „a acţiona”.

„Pe timpul restabilirii ordinii publice, aţi văzut că modul nostru de acţiune a fost direcţionat în principal către zona Titulescu – Buzeşti. Tot acolo am avut şi principalele probleme cu acea baricadă, acele incendii. (…) Pe zona Ion Mihalache, vă spun în momentul în care colegii noştri acţionau pentru a îndepărta persoanele turbulente, a fost observată o maşină cu sticle incendiare, i-am văzut pur şi simplu când se aprovizionau din acea maşină pentru a acţiona”, a declarat la TVR1 Laurenţiu Cazan, conform mediafax.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.