9 septembrie 2023, 12:31

Copii din toată lumea au desemnat prima generație de Chief Dream Creators a Grupului Lego

Șase copii creativi din întreaga lume au alcătuit prima promoție de Chief Dream Creatorsa Grupului LEGO. Creaturile lor uimitoare din vis au fost selectate din mii de propuneri primite de la copii din întreaga lume pentru a ajuta la inspirarea viitorului temei LEGO® DREAMZzz™.

Franciză nouă

Tema LEGO® DREAMZzzzz™ este o franciză complet nouă a companiei de jucării care aduce la viață creativitatea viselor copiilor printr-o serie de conținut epic și o gamă de produse noi.

Câștigătorii titlului de Chief Dream Creator au călătorit la Billund, Danemarca, din Singapore, Ungaria, SUA, Polonia și Marea Britanie pentru a lua parte la un atelier uimitor în care au inspirat designerii LEGO și au împărtășit mai multe despre propriile creații de vis.

În cadrul atelierului, micii Chief Dream Creators și-au văzut propriile creații aduse la viață în mod profesionist de către animatorii și designerii LEGO® DREAMZzz™ pentru a-și imagina cum ar putea arăta în lumea de vis a noii teme.

 

Cei șase câștigători ai Chief Dream Creator și creațiile lor de vis sunt:

  •  Marisol, 12 ani, SUA – Dragonul Visător, un dragon mov maiestuos făcut din nori, care poartă în spate o casă, și Cartea Imaginației, pentru a inspira personajele LEGO și pentru a le ghida în căutările lor.
  • Stanisław, 6 ani, Polonia – Broasca zburătoare, o broască verde uimitoare care poate sări până la cer și zbura către noi aventuri.
  • Matthew, 11 ani, Singapore–Poștașul Girafă, o girafă care livrează corespondența visătorilor folosind rachete de propulsie care aruncă frunze în loc de foc.
  • Samuel, 11 ani, Marea Britanie–Submarinul Căluț de Mare, un căluț de mare combinat cu un submarin care îi poate ajuta pe visători să se aventureze sub apă, cu un habitacluintegrat pe piept și echipament de scufundare.
  • Julia, 12 ani, Marea Britanie – Gardianul pietrelor de vis, o creatură albă, asemănătoare unei pisici, care trăiește pe uscat și în apă, poate să alunece și să se micșoreze, pentru a-și proteja prețioasele pietre de vis.
  • Gergő, 12 ani, Ungaria – Vara-Wasp, o combinație între o viespe și varanus (șopârlă monitor) care își folosește limba pentru a mirosi și trăiește departe de orașe, protejându-se cu înțepătura sa.

Creaturile lor de vis au fost transformate în versiuni artistice de către artiștii LEGO Group și vor apărea în scurte animații care vor fi lansate în 2024.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol