16 noiembrie 2023, 7:09

Corul Madrigal și Marius Manole, în Concertul Extraordinar „Ave Maria”, la Opera Națională București

Duminică, 29 august 2021, de la ora 20:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Opera Națională București invită publicul meloman la Concertul Extraordinar „Ave Maria”.

Evenimentul se va desfășura în cadrul programului Promenada Operei și îi va avea ca invitați pe actorul Marius Manole și copii din ansamblurile instrumentale și corale ale Programului Național Cantus Mundi: trupa de percuție Young Beats – fondată și coordonată de muzicianul Zoli Toth și Cor cu Dor – fondat și coordonat de Teodora Jaworski.

Programul Concertului Extraordinar „Ave Maria” cuprinde lucrări selectate de dirijorul principal al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, Anna Ungureanu, din creația autohtonă și internațională, de facturi și stiluri diferite și aduce sonorități de inspirație sacră, de la compoziții ale filonului bizantin ortodox, până la motete ale Renașterii sau partituri complexe din istoria muzicii universale și contemporane.

Biletele se pot achiziționa de pe platforma http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București. Costul unui bilet pornește de la 40 lei.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.madrigal.rohttps://operanb.ro/, Evenimentul Facebook https://www.facebook.com/events/632808484304779 și pe paginile de social media ale celor două instituții.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol