6 iulie 2020, 9:07

COVID-19. Activități suspendate la UMF Iași. Cursurile se vor desfăşura online

Epidemia de coronavirus se extinde și în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că pe teritoriul țării sunt 15 persoane diagnosticate cu COVID-19, dintre care cinci au fost declarate vindecate şi au fost externate.

Consiliului de Administraţie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T.Popa” din Iaşi a decis să suspende  activitatea didactică cu studenţii pentru zilele de 9 și 10 martie, iar între 11 şi 31 martie cursurile să se desfăşoare online.

În perioada 9-10 martie 2020 se suspendă, în totalitate, activitatea didactică cu studenţii. În acest interval, Decanatele facultăţilor vor evalua spaţiile necesare pentru relocarea activităţilor didactice din spitale. Începând cu data de 11 martie 2020 până la 31 martie 2020 cursurile la toate facultăţile şi specializările se vor desfăşura on-line, pe platforma de e-learning. Lucrările practice din anii preclinici se vor desfăşura conform orarului deja stabilit. Stagiile clinice se vor desfăşura, sub formă de prezentări de caz (…), în spaţiile de învăţământ ale Universităţii, altele decât cele din clinici, conform orarului care va fi perfectat în zilele de 9 şi 10 martie 2020„, se precizează într-un comunicat al UMF Iaşi, citat de agerpres.ro.

sursa foto: news.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.