15 aprilie 2024, 21:04

„Crăciun Vienez – Viena Magic”, pe scena Sălii Palatului

Pe 22 decembrie, scena Sălii Palatului din București devine locul în care sunetul muzicii clasice se întâlnește cu magia sărbătorilor de iarnă.

Cu o tradiție de peste 17 ani, cel mai așteptat concert de Crăciun este susținut de muzicienii desăvârșiți ai orchestrei Johann Strauss Ensemble, sub bagheta maestrului dirijor Russell McGregor.

Celebrii muzicieni ai orchestre austriece vor veni insoțiți de doi invitați speciali, soprana Paula Jeckstadt și baritonul Michael Havlicheck, pentru a transforma spectacolul într-o experiență muzicală de neuitat.

Noul concept al concertului de Crăciun vienez, „Viena Magic”, creat special pentru publicul din România, este o celebrare a eleganței și tradiției muzicii clasice, cu accent pe creațiile remarcabile ale familiei Strauss.

Programul variat de muzică clasică, cuprinde valsuri iubite de zeci de generații și arii de operă ce aparțin marilor compozitori ai tuturor timpurilor, precum Johann Strauss I și II, Johann Sebastian Bach, Franz Lehar, Karl Komzak sau Julius Fucik.

Sunetul tipic austriac al orchestrei, virtuozitatea dirijorului Russel McGregor îmbinate armonios cu povești captivante și momente fine de umor, reprezintă garanția unui spectacol total ce va introduce audiența în atmosfera specifică a sărbătorilor de iarnă. Fiecare notă cântată sub bagheta maestrului Russell McGregor este ca un colind muzical, care aduce bucurie și emoție în sufletele ascultătorilor.

Biletele sunt disponibile online și la casa de bilete a Salii Palatului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol