31 mai 2023, 16:22

Creed III îl readuce pe marile ecrane pe românul Florian Munteanu

De la Metro Goldwyn Mayer Pictures vine din 3 martie „Creed III”, cu Michael B. Jordan făcându-și debutul regizoral și revenind în rolul lui Adonis Creed în cea de-a treia ediție a francizei de succes.

Subiectul filmului

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în ​​carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Românul Florian Munteanu („Creed II”, „Shang-Chi și legenda celor zece inele”) revine în rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis. În film mai joacă și Tessa Thompson (franciza „Creed”, „Passing”), Jonathan Majors („Da 5 Bloods”, „Lovecraft Country”), Wood Harris (franciza „Creed”, „Blade Runner 2049”), nou-venita Mila Kent și Phylicia Rashad (Franciza „Creed”, „Soul”).

Metro Goldwyn Mayer Pictures prezintă o producție Chartoff-Winkler, „Creed III”, filmată special pentru IMAX.

Filmul va fi distribuit la nivel internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment și urmează să aibă premiera pe marile ecrane din 3 martie 2023.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol