CITIRE

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istori...

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European

Cristina Neagu a realizat încă o performanță demnă de palmaresul său. Jucătoarea premiată de trei ori cu titlul de cea mai bună handbalistă a anului, a reușit să devină și cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de handbal feminin, după ce a marcat deja de cinci ori în meciul Germania-România.

În meciul disputat contra Germaniei, România a învins cu scorul de  29 la 24, următoarea adversară a tricolorelor va fi Norvegia, care a bătut Cehia cu 31 la 17.

Sportiva a adunat un toatl de 206 reușite la toate meciurile disputate de-a lungul timpului în timpul turneului continental, reușind să o surclaseze pe precedenta deținătoare a recordului, unguroaica Agnes Farkas. În duelul cu Cehia, ea trecuse pe locul doi, în urma celor 8 goluri pe care le înscrisese.

Sursă Foto: sport.ro

Anunţul a fost făcut în minutul 27 şi de crainicul sălii din Brest, în aplauzele fanilor prezenţi la meci. Suporterii României i-au scandat numele Cristinei Neagu.

„În momentul în care jucăm ca o echipă şi gestionăm lucrurile ca o echipă, avem şanse mari şi cred că putem să ne luptăm cu orice naţională. În plus, orice meci începe de la 0-0. Şi, la ce rezultate sunt în acest turneu, orice este posibil. Noi avem speranţa noastră şi credem în ea până la capăt”, a spus Cristina Neagu, potrivit digisport.ro. 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.