25 mai 2024, 13:57

Croația și Ucraina sunt favoritele pentru Eurovision 2024. Ascultă aici piesele celor două țări

Croația și Ucraina, două dintre favoritele la Eurovision 2024, s-au numărat printre primii 10 concurenți care s-au calificat în marea finală de sâmbătă a concursului, în urma unei prime runde de semifinale desfășurate marți pe Malmo Arena, potrivit Reuters.

În interiorul arenei, fanii îmbrăcați în ținute excentrice și strălucitoare au fluturat steagurile țărilor participante, mulți dintre ei fiind îmbrăcați precum concurentul lor preferat sau în culorile naționale.

Baby Lasagna din Croația (pe numele real Marko Purisic, în vârstă de 28 de ani) și duo-ul ucrainean, Alyona Alyona, în vârstă de 28 de ani, și Jerry Heil, în vârstă de 32 de ani, se află în topul preferințelor la casele de pariuri, alături de Italia, Olanda și Elveția, pentru a câștiga concursul de muzică.

Datele de streaming de la Spotify sugerează, de asemenea, o șansă puternică pentru țara gazdă, Suedia.

A doua semifinală are loc joi. Se așteaptă ca atenția să se concentreze mult pe israelianca Eden Golan și pe melodia sa „Hurricane” în cea de-a doua semifinală de joi, casele de pariuri plasând-o în top 10 pentru a câștiga competiția.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol