16 mai 2021, 23:59

Croazieră doar cu buletinul (de vaccinare)

A trecut mai bine de un an de când toate croazierele au fost trase pe dreapta. A fost poate unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei de turism. Acum pare că și ele își vor reveni.

Compania de nave de croazieră Norwegian Cruise Line a declarat că va relua croazierele pe 25 iulie pentru „pasagerii complet vaccinați” după „mai bine de un an de suspendare” din cauza pandemiei.

Compania americană își va relua croazierele treptat cu 3 nave dintre cele 17 care alcătuiesc flota sa, pe noi rute în Grecia și Caraibe, potrivit unui comunicat de presă.

„Toți pasagerii care se îmbarcă în croaziere până pe 31 octombrie 2021 trebuie să fie complet vaccinați și testați înainte de îmbarcare”, a declarat Harry Sommer, CEO al companiei în acest comunicat de presă.

În plus față de vaccinările și verificările necesare pasagerilor și echipajului, compania promite un sistem de filtrare, măsuri de „igienizare sporită” și „resurse medicale consolidate” pe bărci, precum și asigurarea că aceste măsuri vor fi extinse la parteneri în timpul escalelor.

Norwegian Jad va oferi croaziere de o săptămână în insulele grecești începând cu 25 iulie, Norwegian Joy și Norwegian Gem vor oferi croaziere în Caraibe, respectiv din Jamaica începând cu 7 august și din Republica Dominicană până în 15 august.​

Prețurile pentru o croazieră de 7 zile, de exemplu, în insulele grecești sunt între 750 și 4.000 de euro de persoană în funcție de tipul de cabină și sunt cu aproximativ 20-25% mai mici față de tarifele obișnuite. Culmea, o serie de bilete de peste 13.000 euro/persoană sunt deja sold out.

Foto NCL


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.