6 septembrie 2023, 4:17

Culmea șofatului a fost atinsă de o femeie

O femeie a trecut examenul de conducere la a 960-a încercare, după ce a cheltuit sume considerabile.

Cha Sa-soon din Coreea de Sud, acum în vârstă de 69 de ani,  a încercat pentru prima dată testul scris în aprilie 2005 și, după ce l-a picat, a continuat să îl repete până când l-a trecut. De câte ori? Păi…în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani – cu un total de 780 de încercări.

Ulterior, a început să dea testul doar de două ori pe săptămână, până când a trecut în cele din urmă – înainte de a fi nevoită să treacă la testul practic.

Apoi au urmat încercări repetate de a obține testul practic…

În final s-a numărat până la 960, spune The Mirror.

Potrivit rapoartelor, ea a plătit echivalentul a aproape  12 500 de euro pentru a-și obține permisul de conducere.

Instructorul ei de conducere de la Școala de șoferi Jeonbuk a declarat că s-a simțit ușurat când Cha Sa-soon a obținut, în sfârșit, permisul. El a spus: „Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori.”

„Ne-am simțit ca și cum o povară uriașă a căzut de pe umerii noștri. Nu avusesem curajul să-i spunem să renunțe pentru că ea continua să apară.”

După mai multe încercări de a da testul, femeia a devenit o celebritate națională și a apărut și într-o reclamă Hyundai.

Producătorul auto, dealtfel, i-a și făcut cadou o mașină, premiu pentru perseverență.

Să ne bucurăm sau nu?

Dincolo de insolitul situației, nu putem spune că știrea este neapărat “de bine”. Multe persoane au atras atenția că un astfel de conducător auto s-ar putea dovedi o catastrofă la volan.

„Nu aș vrea ca cineva care a picat peste ~5 ori să fie pe același drum cu mine, ca să nu mai vorbim de 960.”, a comentat cineva.

Altul a mai psus: „Personal, cred că dacă pici examenul de conducere, sau orice parte a examenului de conducere, de mai mult de 10 ori, nu ar trebui să ți se permită niciodată să conduci.”

Deși au fost și reacții pozitive: „Asta să fie o lecție, oameni buni, să nu renunțați niciodată.”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol