31 martie 2020, 1:11

Cum a arătat prima zi de școală a Prinţesei Charlotte. A fost însoțită de întreaga familie FOTO

Prințesa Charlotte a Marii Britanii a avut parte ieri de prima zi de școală, la o instituție de învățământ din sud-vestul Londrei, informează Agerpres.

Astfel, mica prințesă britanică, în vârstă de patru ani, a fost însoțită la şcoala Thomas’s Battersea de părinţii ei – prinţul William şi Kate, duce şi ducesă de Cambridge – şi de fratele ei mai mare, prinţul George, în vârstă de şase ani.

„Prima ei zi de şcoală – e foarte încântată”, a declarat prinţul William, potrivit Agerpres.

Sursă Foto: Agerpres (c) Aaron Chown/Pool via REUTERS

Mai mult, biroul de presă de la Kensington Palace, reşedinţa oficială din Londra a prinţului William, a făcut public un filmuleț care prezintă întregul moment și din care se pot vedea emoțiile părinților, cât și a prințesei, care s-a dovedit a fi puțin timidă. Prinţesa Charlotte şi prinţul George purtau amândoi uniforme albastre şi au fost întâmpinaţi de Helen Haslem, directoarea şcolii.


Din nefericire, Ducesa Kate Midelton este și ea la prima experiență de acest gen, întrucât în urmă cu doi ani, aceasta a ratat prima zi de școală prințului George, deoarece suferea de grețuri severee, în timp ce era însărcinată cu prinţul Louis, născut pe 23 aprilie 2018.

Sursă Foto: Agerpres (c) Aaron Chown/Pool via REUTERS

Sursă Cover Foto: Adevărul


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.