20 mai 2024, 5:59

Cum alegem cadoul potrivit pentru bărbați, în funcție de personalitatea lor

Fiecare bărbat este unic, în preferințe, iar când vine vorba de alegerea unui cadou se va ține cont de aceleași repere, de preferințe, de stilul personal. Deși pare absolut normal să cunoșți personajul și să îi știi tiparul, alegerea nu este una tocmai ușoară.

Un prim pas este acela de a face o selecție printre tipurile de magazine, astfel încât să ai opțiuni, dar și alternative. Cadourile pot fi de stiluri variate, dar în ultimul timp se remarcă o preferință pentru cadouri bărbați personalizate. Acestea denotă mai multă atenție față de alegere, o abordare mai personală și implicit măgulește mai mult pe destinatar.

Specialiștii spun că în primul rând contează să se realizeze o corelație cu tipologia de bărbat pentru a defini ulterior și ce tip de cadou este potrivit. Poate fi vorba de:

Tipul sportiv – pentru cei pasionați de sporturi de orice fel, pentru cei plini de energie și obișnuiți cu un nivel de adrenalină foarte ridicat cadoul potrivit va fi cel care se dovedește a fi și practic. Astfel, poate fi vorba de acele obiecte ce deservesc în călătorii sau în viață de zi cu zi. Poate fi vorba de tricouri cu mesaj sau de un rucsac, de acel cadou care îți da parcă poftă de mișcare.

Tipul romantic – pentru cei care au o preferință aparte pentru stilul romantic, cadourile potrivite trebuie să fie din categoria celor care surprind. Poate fi vorba de o ramă foto personalizată, cu mesaje interesante, poate fi vorba de o plachetă plexiglas în formă de inima spre exemplu, așa numită dovadă de iubire.

Tipul amuzant – este genul de persoană cu vorbele la el, cel care este pus mereu pe glume. El spune bancuri și încânta cu simțul umorului pe cei din jur. Cei ai putea să alegi pentru o astfel de persoană? Acel ceva ce îi aduce zâmbetul pe buze, așa cum și el o face cu stilul sau amuzant. În acest sens, ai putea să alegi un tricou personalizat, cu un mesaj care să încânte. La Ghizbi spre exemplu, poți alege tricouri – sunt din bumbac, de obicei albe și imprimate cu mesaje text sau foto ori combinate.

Tipul stilat – este cel care parcă este mai atent că orice femeie la aspectul sau. Este mereu chic, se îmbracă bine și îi place să fie admirat din acest punct de vedere. Pentru un astfel de bărbat trebuie să știi că acele cadouri apreciate sunt cele care se apropie de stilul sau. Va fi destul de dificil să faci o alegere de piese vestimentare, destul de riscant de altfel, însă o cană personalizată cu siguranță că o va aprecia. Această poate avea tot felul de mesaje siropoase care îl vor da gata, se arată într-un comunicat potrivit ghizbi.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol