10 aprilie 2021, 22:52

Cum ar fi să ai un stilist la tine acasă? Un start-up vine cu răspunsul

Poate multora dintre noi ne-a trecut, cel puțin o dată în viață, prin minte întrebarea: Cum ar fi să ai un stilist, la tine acasă? Pentru asta par să fi găsit răspunsul trei tineri din București, care au venit cu o idee inedită.

Pe ce se bazează conceptul lor?

E vorba de Ciprian Dudulea, Horia Stupu şi Şerban Buliga. Aceștia au pornit de la o ne­voie personală business-ul The Outfit, prin care oferă servicii de personal styling, în confortul căminului fiecăruia. Prin inițiativa lor, cei trei tineri propun curioșilor să se bucure de experiența de a beneficia de experiența unui stilist și recomandările acestuia în asortarea hainelor propuse, la ei acasă.

Cum funcționează?

Primul pas este de a crea un profil pe website-ul The Outfit. Ulterior, stilistul va alege din mai multe branduri disponibile și va construi o serie de oufit-uri și recomandări, potrivit profilului și dorințelor exprimate de client. Mai apoi, clientul va primi cinci piese vestimentare.

Partea bună este că acesta nu e nevoie să plătească pentru produse în avans, ci va avea la dispoziție trei zile pentru a proba hainele și a hotărî dacă le păstrează pe toate, una sau niciuna. În orice caz, clientul va plăti doar produsele pe care le va păstra. Pe restul le va returna fără a plăti nimic în plus.

Sursă foto: fitted.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.