25 mai 2020, 19:27

Cum arată cele mai scumpe automobile prezentate la Salonul Auto de la Geneva

Începând cu 8 martie, Salonul Auto de la Geneva își deschide porțile, iar producătorii de top își expun cele mai luxoase maşini, desprinse parcă din visurile automobiliştilor.

Acest interval a fost precedat de două zile rezervate presei, în cursul cărora cronicarii de specialitate au ajuns la concluzia că, indiferent cât de pretenţioşi au ajuns producătorii de automobile în legătură cu locul şi momentul în care să-şi prezinte noutăţile, ei sfârşesc inevitabil la Salonul de la Geneva.  În timp ce saloanele din Los Angeles şi New York se concentrează intens pe maşini autonome sau electrice, cel din Geneva rămâne scena cea mai importantă pentru lansarea automobilelor fabuloase, scumpe, pe care oricine visează să le conducă.

Printre „bijuteriile coroanei” se numără o extensie a seriei McLaren Senna, cu ediţia „Carbon Theme”, care va costa 1,25 milioane $.

sursa: autoblog.com

autoblog.com

Mașina cea mai scumpă vine de la Bugatti. E vorba de modelul Bugatti Chiron Sport, cu o putere de 1.500 CP şi o viteză maximă de 420 km/h, la un preţ de 2,6 milioane $.

sursa: autoblog.com

sursa: autoblog.com

De zece ori mai ieftin este noul Ferrari 488 Pista, care, cu 710 CP, atinge 340 km/h, dar costă „doar” puţin peste 250 000 $.

sursa: autoblog.com

sursa: autoblog.com

Titlul de „Maşina Anului 2018 în Europa” a revenit unui model mai „pământean”, Volvo XC40, care s-a impus cu 325 de voturi în faţa urmăritorilor săi, Seat Ibiza și BMW Seria 5.

sursa: autoblog.com

sursa: autoblog.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.