CITIRE

Cum arată noul Volkswagen Touareg. Poate fi admira...

Cum arată noul Volkswagen Touareg. Poate fi admirat și la Salonul Auto Internațional București

Volkswagen a prezentat oficial vineri, 23 martie, a treia generație Touareg. Evenimentul a avut loc în China, iar de sâmbătă SUV-ul poate fi admirat și la Salonul Auto Internațional București 2018.

Atenția pe care o acordă producătorul german României, în ceea ce privește noul Touareg, nu este întâmplătoare. Țara noastră s-a aflat anul trecut pe locul al treilea în Europa în clasamentul vânzărilor SUV-ului german, după Germania și Marea Britanie.

Noua generație Touareg păstrează izul estetic inspirat de masivitatea anterioarelor generații, dar plusează cu linii pe care le regăsim în gama contemporană de modele Volkswagen. De exemplu, zona frontală este un amestec între T-Roc, Tiguan și Arteon din punct de vedere vizual, însă dimensiunea părților componente ale acesteia – blocuri optice, grilă în formă de T – transformă peisajul într-unul ceva mai „corpolent”.

Partea posterioară a lui Touareg este ceva mai clasică în abordare, mai puțin spectaculoasă decât fața. Este și zona care păstrează cele mai multe „rădăcini” comune cu generația anterioară. Cu toate acestea, forma generală a stopurilor LED, jocul de lumini în forma literei L din acestea și apariția denumirii modelului sub sigla Volkswagen pe hayon sunt elemente noi, potrivit automarket.ro

La nivel de dimensiuni, Touareg este mai lung, mai lat și cu foarte puțin mai scund decât generația pe care o înlocuiește. Noul Touareg măsoară 4.88 metri în lungime și 1.98 metri în lățime, iar înălțimea maximă a SUV-ului german este de 1.70 metri.

În România, noul Volkswagen Touareg va fi disponibil din vară.

sursa: digi24.ro

sursa: digi24.ro

sursa: digi24.ro

sursa: digi24.ro

sursa: digi24.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.