6 iunie 2020, 13:00

Cum arată primii pantofi sport „smart”. Se leagă „singuri” la șireturi prin comandă vocală

Primii pantofi sport care își leagă șiretul în urma unei comenzi vocale aparțin brandului Nike, iar conceptul a fost prezentat prima dată în filmul Back to The Future din anul  1985.

În prezent, Nike a dorit să pună în practică această idee și a adaptat un model care oferă posibilitatea de a controla șireturile automate, prin intermediul unei aplicații pentru telefonul mobil. Astfel, compania a anunțat că noua versiune modernizată a unui design clasic, care permite funcţionalitate similară. Este vorba despre Adapt Huaraches, pantofi sport care vor permite control prin aplicaţie, dar şi prin comenzi vocale pe iPhone prin intermediul Siri, potrivt go4it.ro.

Sursă Foto: go4it.ro

Modelul propus de cei de la Nike este inspirat după un clasic al comaniei, „Air Huaraches”, care a debutat în anul 1991. Noul model de pantofi sport sunt construiți din neopren şi exoschelet de susţinere, diferenţa fiind lipsa şierturilor tradiţionale şi un nou design modernizat. „La baza pantofului, Adapt Huaraches integrează un motoraş pentru strângerea automată a şireturilor, cât şi o zonă iluminată cu LED-uri RGB, care poate fi personalizată”, mai menționează go4it.ro.

Citiți articolul integral aici.

Sursă Foto: go4it.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.