CITIRE

Cum arată singura biserică construită din copaci v...

Cum arată singura biserică construită din copaci vii

A visat să devină pastor, dar a ajuns grădinar. Cu un talent ieşit din comun, un bărbat din Noua Zeelandă a construit o biserică doar din copaci vii, care arată uimitor.

Barry Cox nu este numai un catolic devotat, ci şi un artist şi designer uimitor de talentat. Născut în Noua Zeelandă, bărbatul a petrecut mult timp în biserica din vecinătatea casei, visând să devină pastor. Cu toate acestea, pe măsură ce înainta în vârstă, şi-a găsit chemarea în grădinărit, scrie dailymail.co.uk.

Chiar şi aşa, bărbatul şi-a petrecut o mare parte din timp călătorind. Avea o plăcere deosebită să viziteze biserici faimoase din întreaga lume, de la Notre Dame la Catedrala Sf. Paul. Şi este evident că aceste catedrale istorice i-au influenţat activitatea.

sursa: thisiscolossal.com

Folosindu-se de credinţa puternică şi spiritul creativ, Barry Cox a construit o minunată biserică din copaci vii în decursul a patru ani. Catedrala se întinde pe trei hectare.

sursa: thisiscolossal.com

sursa: thisiscolossal.com

Interiorul bisericii este minunat, beneficiind de lumină naturală. Razele soarelui strălucesc prin baldachin. Altarul este făcut din marmură italiană. Iniţial, Barry a creat grădina pentru el însuşi, dar acum este folosită pentru nuţi sau alte evenimente mari.

sursa: thisiscolossal.com

sursa: thisiscolossal.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. adi

    20 iulie

    Fantastic, multumim !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.