3 octombrie 2022, 15:45

Cum l-a convins Bear Grylls pe prinţul George să mănânce o furnică. „A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima lui furnică ”

Bear Grylls este unul dintre nebunii frumoși ai producțiilor de aventuri din Marea Britanie.

O carieră în armată, realizator al mai multor show-uri de supraviețuire – viața lui Bear Grylls este un adevărat roman. O nouă filă a fost scrisă zilele trecute, când a povestit la televizor cum l-a făcut pe prinţul George să mănânce…  o furnică.

Aventurierul britanic Bear Grylls a povestit în emisiunea „Good Morning Britain”, ziua în care a mâncat o furnică vie cu fiul prinţului William şi al lui Kate Middleton.

Povestea este din 2019, pe când prinţul George avea 6 ani: cunoscut pentru emisiunea sa „Man vs. Wild” în care a recurs la măsuri extreme pentru a supravieţui în natura ostilă, Bear Grylls a participat la regata King’s Cup, pe Insula Wight: „Eram acolo pentru King’s Cup a prinţului William şi toată familia regală era acolo”.

„Mama ducesei de Cambridge (Carole Middleton, bunica prinţului George) a fost cea care m-a rugat să-l salut pe prinţul George deoarece este fan al emisiunii interactive de pe Netflix. Vorbeam cu prinţul când mai multe furnici s-au urcat pe piciorul lui. Le-am privit şi el m-a privit cu ochii mari uimit şi i-am spus: Haideţi, trebuie să mâncăm una. El mi-a răspuns: „Adevărat?” Şi am mâncat”.

„A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima lui furnică ”, a concluzionat el. „Ochii lui s-au luminat, aşa cum e cazul tuturor oamenilor care se află în natură, se confruntă cu frici şi le depăşesc (…) Un erou mic!”.

Prinţul George este fiul cel mare al prinţului William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, şi al lui Kate Middleton. El este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, urmat de sora sa Charlotte şi de fratele Louis.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol