13 aprilie 2021, 6:26

Cum poți să te pregătești pentru bacalaureat şi admitere la facultate. Cursuri gratuite

Elevii de la clasa a XII-a au posibilitatea de a participa la cursuri gratuite pentru bacalaureat şi admitere la facultate.

Profesori şi studenţi de la Facultăţile de Istorie, Matematică şi Informatică şi Filosofie din cadrul Universităţii din Bucureşti, împreună cu profesori din învăţământul preuniversitar, vin în ajutorul copiilor.

În perioada februarie – iunie vor oferi cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat şi admiterea la facultate, potrivit agerpres.ro.

Pe pagina de Facebook a Facultăţii de Istorie şi pe pagina de Facebook a Universităţii din Bucureşti se vor desfăşura cursurile în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 20 februarie-29 mai 2021 (între orele 10:00-12:30).

Iată care este calendarul programului de pregătire https://unibuc.ro/wp-content/uploads/2021/02/program-pregatire-BAC-istorie-2021.docx.

Și studenții Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti organizează o serie de cursuri. În 6 martie – 6 iunie 2021, în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul 09:00-13:30.

sursa foto: merchantpro.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.