21 iunie 2024, 17:56

Cum să-ți clonezi vocea și să ți-o programezi să răspundă în locul tău la telefon

Cum să-ți clonezi vocea și să îți setezi asistenta/asistentul care răspunde în locul tău la telefon? Aplicația Truecaller anunță un parteneriat cu Microsoft pentru utilizarea noii tehnologii Personal Voice de la Microsoft Azure AI Speech.

Asistentul cu inteligență artificială al Truecaller, introdus pentru prima oară în septembrie 2022, integrează deja o multitudine de tehnologii bazate pe inteligența artificială care pot răspunde automat la apelurile telefonice în locul dumneavoastră, pot, de asemenea, filtra apelurile, prelua mesajele, răspunde în numele dumneavoastră sau înregistra apeluri pentru vizionarea ulterioară.

Microsoft Azure AI Speech integrează deci aplicația Truecaller capabilă să creeze o versiune digitală a vocii utilizatorului.
Odată setată, Truecaller răspunde automat la apeluri în locul stăpânului, le filtrează pentru a elimina spamurile, preia mesaje, înregistrează apelurile. E o voce care sună autentic în locul unui asistent digital standard.

În acest fel, utilizatorii asistentului Truecaller pot acum să creeze o versiune complet digitală a propriei voci care să fie utilizată în cadrul asistentului. Acest lucru înseamnă că dacă aveți deja Asistentul în aplicația Truecaller, veți putea face în așa fel încât cei care vă apelează să audă o versiune reprodusă și autentică a vocii dumneavoastră în locul unuia dintre asistenții digitali pe care îi aveați la dispoziție.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol