4 aprilie 2020, 9:00

Cupluri regale, apariție surpriză într-o reclamă TV. Ce promovează ducii din Anglia

Ducii de Sussex şi ducii de Cambridge vor apărea într-o reclamă televizată.

Meghan Markle, prinţul Harry, Kate Middleton şi prinţul William vor promova campania „Fiecare minte contează/ Every Mind Matters“, lansată de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia şi de Serviciul Naţional de Sănătate.

Cei patru speră că reclama îi va ajuta pe oameni să identifice şi să gestioneze simptomele timpurii ale tulburărilor mintale, precum anxietatea, depresia şi tulburări de somn, arată adevarul.ro.

Reclama va fi difuzată pe mai multe posturi de televiziune din Marea Britanie, va avea o durată de trei minute şi va fi narată de ducii de Sussex şi ducii de Cambridge.

Cunoaştem acel sentiment în care viaţa ne depăşeşte. Milioane dintre noi se confruntă cu probleme mintale, de la toate vârstele, cu intensităţi diferite, din diferite motive. Suntem tensionaţi, ne simţim la pământ, anxioşi sau avem probleme în a reuşi să dormim. Eu, tu…“, începe William.

… fratele tău, mama ta, colegul tău, vecinul tău, aşteptând, sperând. Credem că nu se poate face nimic. Noi nu putem face nimic în legătură cu asta“, continuă Harry.

Dar acest lucru este greşit. Putem face anumite lucruri. De astăzi, există un mod de a răsturna situaţia. «Fiecare minte contează» vă va arăta modalităţi simple de a vă verifica sănătatea mintală“, intervine Meghan.

Vei putea începe cu un plan gratuit online, proiectat pentru a te ajuta să gestionezi stresul, să sporeşti starea de bine, să îţi îmbunătăţeşti somnul şi să simţi că preiei controlul“, continuă Kate.

Iniţiatorii campaniei speră că aceasta va oferi soluţii practice pentru cei care suferă de boli mintale în stadii incipiente.

sursa foto: shok.md


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.