5 martie 2024, 16:52

Cyber Monday la Wizz Air. Reduceri de 20-25% la biletele de avion

Wizz Air anunță pentru astăzi o reducere a prețurilor biletelor de avion.

“Wizz Air prezintă reduceri exclusive de Cyber Monday pentru zborurile rezervate în data de 27 noiembrie 2023. Biletele Wizz Air sunt acum disponibile pe website cu o reducere de 20%, în timp ce utilizatorii aplicației de mobil WIZZ pot beneficia de o reducere de 25%. Aceste reduceri se aplică la toate zborurile Wizz Air, cu câteva excepții. Profită de această oportunitate excelentă pentru o escapadă rapidă sau planifică-ți călătoriile viitoare, perioada de călătorie pentru biletele redusefiind până la 15 martie 2024”, anunță compania.

“De asemenea, Wizz Air îți recomandă să adaugi serviciul WIZZ Flex rezervării. Acesta le permite pasagerilor să-și anuleze zborul cu până la 3 ore înaintea orei de plecare, fără taxe, și să primească o rambursare imediată de 100% din tariful inițial achitat în contul lor WIZZ sub formă de credit de companie pentru rezervări viitoare, precum și să schimbe datele și chiar rutele, cu un număr nelimitat de modificări.

În plus, pasagerii Wizz Air își pot planifica călătoria cu ajutorul unei noi funcții – Harta de planificare a călătoriei – concepută pentru a ajuta pasagerii să găsească destinațiile disponibile în prezent în rețeaua WIZZ.”

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol