3 ianuarie 2023, 12:24

Dana Rogoz: ”Pe legitimația mea, la PRO TV, scria STAR. Eram un copil, dar aveam serviciu”

Dana Rogoz, idolul copiilor, Abramburica, nu mai e, în ciuda chipului adolescentin, deloc copil. Este o – dacă vreți – adolescentă cu doi copii. Cu toate astea, publicul își spune ”dacă Abramburica are doi copii, atunci și eu am îmbătrânit”.

Acum, Dana Rogoz este mamă, actriță, blogger.

Cu un copil care deja face școală în noul sistem impus de pandemie, online, și cu un altul în brațe, Abramburica, fostul idol al copiilor, este persoana matură, cu capul pe umeri și responsabilități de azi.

Invitata lui Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță a invitat-o la emisiunea ”Ediția de dimineață” de la Digi24, realizată în parteneriat cu redacția editiadedimineata.ro, pentru a ne vorbi despre noua ei viață. Dar și despre debutul ei.

Dana Rogoz povestește despre cum e să fii copil cu serviciu, prin prisma prezentului, a faptului că este mamă. La PROTV, unde a debutat, era o muncă la care mergea la fel de pregătită cum merge în prezent la diverse emisiuni.

Dana și fratele ei mijlociu au făcut parte din corul ”Mini-Song”, condus de Ioan Luchian Mihalea. Apoi lucrurile s-au legat, a cântat într-o piesă de la Teatrul Evreiesc de Stat, a fost remarcată de cei care urmau să formeze PROTV. Practic, ea a semnat contractul cu PROTV cu un an înainte de apariția postului pe piață.

Un copil responsabil

”Eram un copil responsabil, cu temele făcute. Eram un copil disciplinat, docil și cu care se lucra foarte bine la cadru. Veneam tot timpul cu textul învățat, nu exista să las vreodată echipa să stea după mine, adică eram chiar un copil responsabil”, îi mărturisește lui Lucian Mîndruță.

Și, ca un făcut, vine și întrebarea indiscretă: Câștigai bine?

”La un moment dat câștigam mai mult decât părinții mei, dar asta și pentru că noi nu am fost o familie înstărită. Adică cel puțin mai mult decât mama, că la un moment dat părinții mei s-au despărțit și exista această magie pe care televiziunea mi-o arăta, și festivalurile de film la care eu participam, în care eu stăteam în hoteluri de lux și beneficiam de diverse. Sigur, eu nu aveam vacanță, ca alți copii, cel mult concediu”, mărturisește, cu zîmbetul pe buze, acum, la maturitate.

Familie

Actrița și soțul ei Radu Dragomir au devenit părinți pentru a doua oară la 20 mai, în acest an nebun. Fetița a primit numele de Lia Elena Dragomir, pentru că s-a născut cu o zi înainte de Sfinții Constantin și Elena.

În ultima perioadă, zilele îi sunt neobișnuit de încărcate. Prioritară pentru ea este viața de mamă, trezindu-se devreme pentru a o alăpta pe Lia și având în același timp grijă ca Vlad să nu aibă probleme cu orele online. Printre aceste activități, se strecoară invariabil și câte o repetiție pe Zoom – după miezul nopții. În acest program încărcat, se găsește timp și pentru răspuns la mail-uri, postat pe social media.

”Acum nu mai suntem influenceri, suntem creatori de conținut. Dar ideea e că noi nu am schimbat problema, și anume că peste noapte apar niște oameni care nu sunt foarte responsabili în mediul online și care ajung să influențeze oamenii într-un mod negativ”, este de părere Dana Rogoz.

Aventuri la Viscri

Dana  povesteşte pe pagina sa de Instagram aventurile prin care trece în satul Viscri din judeţul Braşov, unde şi-a cumpărat recent o casă, la două case distanță de proprietatea prințului Charles. Ea şi soţul ei şi-au făcut-o cadou la împlinirea a 8 ani de căsnicie.

Cu toate acestea, vedeta trăieşte cu familia într-o rulotă pentru că noua locuinţă are nevoie de renovări serioase.  Chiar şi aşa, se arată fascinată de Viscri, satul făcut celebru de prinţul Charles.

Casa e o construcţie cu specific local, una săsească, într-o stare avansată de degradare, dar pe care Dana vrea s-o restaureze.

”E foarte frumos acest nou început. Cumpărăm pâine caldă de la casa de lângă biserică, legume și fructe de la dubițele care trec zilnic prin sat și care își anunță marfa prin difuzoare, aflăm de la vecini povestea casei noastre și poveștile lor de viață, dormim în continuare în rulotă spre mirarea multora de aici, ne împrietenim cu câinii satului, pe care Vlad îi hrănește cu tot ce găsește prin frigiderul nostru, ne sună toți prietenii din București și ne facem planuri de cum vom petrece verile împreună la Viscri”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram.

Dar cel mai bine să o urmărim în emisiunea de la Digi 24, a cărei înregistrare o găsiți și aici:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol