30 noiembrie 2021, 14:11

David Hasselhoff promovează campania de vaccinare anti-Covid din Germania

Actorul american cu origini germane David Hasselhoff, protagonistul serialului TV „Baywatch”, apare într-un videoclip lansat de Ministerul Sănătăţii din Germania pentru a îi încuraja pe rezidenţii acestei ţări să se vaccineze împotriva COVID.

Mesajul videoclipului face trimitere la albumul „Looking for Freedom” lansat de David Hasselhoff în 1989, care s-a bucurat de o popularitate uriaşă în Germania după ce piesa care a dat titlul acelui material discografic a devenit fundalul sonor utilizat în timpul demolării Zidului Berlinului.

David Hasselhoff promovează campania de vaccinare anti-Covid din Germania

„Aermel hoch!” („Mânecile sus!”), a declarat artistul, în limba germană, în acel videoclip lansat luni, care a fost vizionat de peste 200.000 de ori pe Twitter până miercuri.

„Se spune că eu, David Hasselhoff, aş fi un erou datorită serialelor „Baywatch”, „Knight Rider” şi demolării Zidului Berlinului. Însă eu am găsit libertatea în vaccinuri. Şi voi puteţi să o găsiţi!”, a mai spus starul american în acel clip, la finalul căruia îşi ridică una dintre mâneci pentru a arăta un plasture medical, aplicat de obicei după ce o persoană este vaccinată.

Videoclipul a fost însă ironizat de unii dintre germani, întrucât multe persoane din această ţară nu au reuşit încă să obţină o programare într-un centru de vaccinare.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.