25 ianuarie 2021, 22:15

De astăzi putem vedea ce ascultă românii pe YouTube – iată cum

YouTube a lansat o nouă secţiune disponibilă în 44 de ţări printre care şi România. Astfel că utilizatorii pot accesa patru topuri muzicale diferite: tendinţe, topul melodiilor, topul videoclipurilor muzicale şi topul artiştilor.

Topul melodiilor: Cele mai ascultate piese de pe YouTube

Aici este reflectat numărul de vizualizări ale unei piese de pe YouTube. Topul melodiilor se calculează combinând toate versiunile oficiale ale unei piese – incluzând videoclipul oficial, melodia utilizată în conţinutul generat de alţi utilizatori şi video-uri cu versuri. Acesta este actualizat săptămânal, duminica.

Topul artiştilor: Cei mai populari artişti de pe YouTube

Acesta se calculează pe baza numărului total de vizualizări pe care un artist le înregistrează pe întreaga lui discografie, incluzând aici videoclipuri oficiale, piese utilizate în conţinut generat de alţi utilizatori, înregistrări oficiale din concerte, remixuri, video-uri cu versuri, piese de pe albume, şi colaborări. Topul artiştilor este actualizat săptămânal, duminica.

Tendinţe: Cele mai populare noutăţi în muzică

Acest top este actualizat de mai multe ori pe zi pentru a oferi o imagine în timp real asupra celor mai noi melodii preferate de fani. Topul oferă astfel informaţii despre piesele la care fanii reacţionează în fiecare moment.

Pentru a accesa noile funcții poți face click aici


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.