28 septembrie 2020, 14:12

De ce prefer să îmi cumpăr haine online – bonus, câteva sugestii de magazine

Cumpărăturile online reprezintă un trend răspândit în Occident, dar care nu prea e practicat la noi în țară. Statisticile arată că abia 61% dintre români preferă să își achiziționeze haine sau încălțăminte online, comparativ cu britanicii sau suedezii, acolo unde 86% respectiv 84% preferă shopping-ul online. Cifrele sunt grăitoare: cam 6 din 10 români preferă să cumpere haine de pe marile site-uri, în timp ce 8 din 10 britanici fac asta în mod constant. Fără să mai lungim vorba, vă voi spune de ce prefer eu cumpărăturile online, aducând câteva argumente în acest sens:

Economie de timp

Atunci când faci shopping online economisești o groază de timp, mai ales dacă știi exact ce piesă vestimentară vrei să cauți.

Nu trebuie să te deplasezi și poți compara prețurile

În afară de economia de timp, cumpărăturile online pot fi făcute din confortul casei. Pur și simplu te așezi în pat sau în fotoliu și începi să survolezi site-urile în căutarea pieselor vestimentare preferate, fără să treci prin aglomerația marilor mall-uri. Asta înseamnă din start costuri mai mici de întreținere. Totodată, putem compara foarte ușor prețurile fără să ne deplasăm din magazin în magazin. Totul se face la un click distanță. Să nu mai spunem că dacă te abonezi la un newsletter primești notificări pe mail atunci când sunt promoții.

sursa: ebay.com

E deschis non-stop și nu mai stai la cozi

Magazinele online nu sunt închise niciodată. Poți să le accesezi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an. Poți selecta produsele în ritmul tău și ai suficient timp de gândire. Totodată, scapi de cozile interminabile de la case, cu statul după factură, sau după garanție. Cumpărând online vei găsi toate acestea la îndemână în colet, sau în contul de client.

Magazinele online fac mereu reduceri și primești produsele la ușa casei

Fiecare magazin online se luptă să vă atragă și să vă transforme în clienții lor. De aceea, șansele sunt să găsești mereu reduceri în aproape toate magazinele online. Nu în ultimul rând, primești hainele la ușa casei, prin intermediul unui curier. Unele magazine online nu percep niciun fel de taxă pentru livrare, iar altele te scutesc de această taxă în cazul în care ai un coș de cumpărături de o anumită valoare.

Vă recomand o serie de site-uri pe care le folosesc și unde puteți găsi haine de calitate la toate prețurile:

asos.com – este magazinul online preferat. Aici găsiți numeroase branduri și există  reduceri săptămânale. Livrarea se face în maxim 7 zile lucrătoare și nu se percepe niciun fel de taxă de livrare pentru comenzile mai mari de 22 de lire sterline. Totodată, aici găsiți și un outlet precum și posibilitatea de a primi comanda mai rapid, contra-cost.

hm.com, pullandbear.com și bershka.com – sunt printre cele mai cunoscute branduri din România și au prețuri accesibile. În cazul acestora se plătește și o taxă suplimentară de livrare, dar uneori poți beneficia și de livrare gratuită în cazul unor promoții pe site.

zara.com – e un alt magazin celebru din România. În cazul acestuia prețurile sunt ușor mai ridicate.

criminaldamage.co.uk – e un site din Marea Britanie unde poți găsi haine de calitate. Oferă adese vouchere și fac reduceri pentru studenți.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

 1. Adina

  3 august

  Asos.com imi place si mie, insa uneori anumite produse pe care mi le doresc, depasesc bugetul disponibil 🙁 In ultima perioada am comandat de pe NEER https://www.neer.ro/ diverse rochii. Pana acum am fost multumita.

 2. OLIVIA

  25 mai

  Prefer intotdeauna sa imi cumpar haine de calitate mai bine mai putine decat multe care de obicei se deterioreaza imediat si trebuie sa cumpar altele.
  EU intru pe site Fashion days https://l.profitshare.ro/l/7555506

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.