30 noiembrie 2020, 6:42

De ce să cumperi un Huawei P40 Pro, când ofertele pentru P30 Pro sunt mult mai bune

S-ar putea să te gândești să cumperi Huawei P40 Pro, deoarece este cel mai nou dispozitiv lansat de producătorul chinez. Practic, cum ar putea P40 Pro să nu fie cea mai bună opțiune de telefon de la Huawei? Și totuși, Huawei P30 Pro vine la oferte atât de bune, încât aceasta este cea mai bună variantă.

Huawei P30 Pro câștigă bătălia cu P40 Pro din cel puțin două motive.

Unul este că pentru Huawei P40 Pro lipsește compatibilitatea cu Google. Dacă ai citit orice recenzie despre Huawei P40 până acum, probabil ai aflat că atât acest dispozitiv, cât și versiunea mică Huawei P40 nu mai beneficiează de produsele Google. Datorită unei hotărâri a guvernului american, nu vei primi Google Play Store, nici Google Photos, Maps, YouTube, Google Pay și o serie de alte funcții. Pe de altă parte, Huawei P30 Pro, datorită vechimii sale, va păstra aceste aplicații. Într-adevăr, pierderea unei selecții mici de aplicații poate să nu fie o problemă care să îi împiedice pe toți să aleagă noul telefon.

Cel de-al doilea motiv pentru care să alegi un Huawei P30 Pro în loc de Huawei P40 Pro este prețul uriaș al noului telefon. Huawei P40 Pro vine în acest moment cu un preț foarte premium, nu foarte mult în spatele Samsung Galaxy S20 Plus sau iPhone 11 Pro. În același timp, pentru Huawei P30 Pro sunt o grămadă de oferte, precum se întâmplă de fiecare dată cu dispozitivele mai vechi, la lansarea unuia nou.

Poate că Huawei P30 Pro nu este la fel de puternic sau elegant sau are compatibilitatea 5G pe care o are P40 Pro. Poate nici performanța camerei nu este la fel de fascinantă și poate îi lipsesc unele dintre caracteristicile smart ale P40 Pro, dar P30 Pro rămâne unul dintre cele mai bune smartphone-uri din lume ținând cont că costă mult mai puțin și păstrează utilizarea Google.

Cât de bune sunt Huawei P30 Pro și P40 Pro?

Când s-a lansat, Huawei P30 Pro a primit laude la scară largă drept unul dintre cele mai inovatoare dispozitive, cu o mulțime de cuvinte bune despre camera sa. Având o cameră foto incredibilă cu zoom de 50x, caracteristici inteligente de fotografie AI și o calitate generală impecabilă, nimic nu s-a putut compara cu el.

O caracteristică ce susține camera excepțională este ecranul de înaltă calitate, tone de putere și o baterie masivă. Cu alte cuvinte, Huawei P30 Pro este și în ziua de azi unul dintre cele mai bune telefoane, chiar și cu sosirea P40 Pro.

Cel mai recent și cel mai mare telefon al Huawei, Huawei P40 Pro este un telefon de excepție, care rivalizează atât cu telefoanele de marcă Samsung, cât și cu cele ale Apple. Are un design frumos, similar cu S20 Plus, o performanță fulger și posibil cea mai bună cameră foto disponibilă în prezent pe un telefon. Dacă nu ar fi suferi de lipsa serviciilor Google, el ar sta chiar în topul telefoanelor, luptându-se cot la cot cu Apple și Samsung pentru locul 1.

Ar trebui să cumpăr Huawei P30 Pro?

Huawei P30 Pro este un flagship fantastic, care împachetează suficient sub capotă pentru a face să merite prețul. Huawei P30 Pro este, fără îndoială, o actualizare excelentă, față de Huawei P20 Pro și un rival puternic la Samsung Galaxy S10 Plus.

Acest telefon este un adevărat maestru al fotografiei de smartphone, cu extrem de multă versatilitate în cele trei camere. Bateria va putea să țină pasul cu orele pe care vei vrea să le aloci fotografiei, pentru că durează o perioadă de timp extrem de impresionantă între încărcări.

Adaugă la aceste lucruri accesoriile puternice, performante și mereu binevenite, cum ar fi încărcarea rapidă și wireless.

Vei avea drept rezultat un telefon Android complet, care oferă o alternativă puternică la rivalii de la Samsung și Apple.

Dacă ești utilizator de Android și cauți un upgrade puternic, atunci cu siguranță nu vei fi dezamăgit de Huawei P30 Pro.

sursa foto: emag.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.