3 martie 2024, 10:04

De la baroc la…Rock

Violoncelistul Marin Cazacu și Ansamblul Violoncellissimo susțin duminică, 11 februarie 2024, de la ora 19:00, un concert extraordinar pe scena Filarmonicii din Sofia.

“Este o mare bucurie pentru noi să ajungem în capitala Bulgariei, pentru prima dată în formula Violoncellissimo. Suntem extrem de încântați să împărtășim muzica noastră cu publicul din acest oraș minunat și să creăm împreună o experiență memorabilă. Violoncellissimo este pregătit să transporte publicul într-o călătorie sonoră unică, iar bucuria de a concerta la Sofia ne motivează și ne inspiră. Bucuria se dublează știind că pe 24 martie, Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Sofia va susține un concert extraordinar la Ateneul Român, sub bagheta dirijorului Nayden Todorov. Vă invit pe toţi, veniți să ascultați muzică!”, spune Marian Cazacu.

Programul pe care maestrul Marin Cazacu și Ansamblul Violoncellissimo l-au pregătit pentru concertul de la Sofia este divers: muzică de toate genurile, adaptată pentru violoncel, de la coloana sonorǎ a unor filme celebre, la valsuri, marșuri și lucrări de Mozart în variantă… rock. Nu întâmplător, concertul poartă numele De la Baroc la… Rock şi deschide seria recitalurilor din turneul Clasic la puterea a treia 2024.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol