24 septembrie 2020, 5:47

De la naționala României la campioana Asiei. Răzvan Lucescu a împlinit 51 de ani

Fostul jucător de fotbal român, Răzvan Lucescu și-a serbat ziua de naștere, împlinind 51 de ani. Cariera sa de succes l-a plasat în rândul celor mai buni fotbaliști din România.

În prezent este antrenorul echipei Al-Hilal FC, dar înainte de a beneficia de acest lucrua fost vicepreședintele clubului sportiv Rapid București între 2002-2003, aducându-i numeroase victorii, inclusiv distincția de campioni în divizia A. A avut parte de un un alt succes răsunător când între 2005-2006 a cucerit Cupa României alături de Rapid București și a adus echipa în sferturile finale ale Cupei UEFA, conform Romanian Soccer. În urma acestui eveniment grandios, Lucescu a fost medaliat cu „Meritul Sportiv” de însuși președintele Traian Băsescu.

În 2007 a adus Cupa României pentru a doua oară consecutiv de partea echipei Rapid București, urmând ca la o zi după meci să semneze cu FC Brașov. În 2011, însă, s-a reîntors la Rapid, semnând un contract pe patru ani. În prezent, Răzvan Lucescu a primit distincție continentală, în urma victoriei Ligii Campionilor Asiei, cu echipa sa Al-Hilal FC.

În ziua în care a împlinit 51 de ani, Răzvan Lucescu a obţinut o victorie cu Al Hilal în Liga Campionilor Asiei. Formaţia saudită a câștigat, ieri, cu scorul de 2-1, meciul cu Shabab Al-Ahli Dubai, în ea doua etapă a grupei B a Ligii Campionilor Asiei, potrivit A1.

Sursă foto: thenationalherald.comșto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.