18 noiembrie 2023, 15:44

De Niro vrea să-l îl vadă pe președintele Americii închis. Actorul care a avut mai multe roluri în filme despre mafie îl numește pe Trump „gangster”

Robert De Niro a lansat noi atacuri față de Donald Trump, numindu-l pe președintele Americii „gangster”.

De Niro vrea să-l vadă pe Trump după gratii

Înaintea premierei de la Londra a filmului The Irishman, noul film al lui Martin Scorsese, în care De Niro îl joacă pe criminalul mafiot Frank Sheeran, celebrul actor a făcut o serie de declarații despre activitatea lui Trump.  „Avem o problemă reală, imediată. Avem un președinte gangster care crede că poate face orice vrea. Dacă scapă, avem toți o problemă.”, a declarat De Niro, potrivit The Guardian.

Fiind întrebat dacă crede că Trump poate ajunge după gratii, De Niro a declarat că așteaptă cu nerăbdare să-l vadă închis pe președintele Americii. „Oh, abia aștept să-l văd în închisoare! Nu vreau să moară, vreau să meargă la închisoare.”, a transmis actorul.

Roluri de gangster

Robert de Niro este un actor care a avut roluri în mai multe filme despre mafie. A intepretat personaje precum tânărul Vito Corleone în Naşul, Al Capone în The Untouchables sau Noodles în Once Upon a Time in America.

Sursă cover foto: Express


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol