CITIRE

De pe terenul de fotbal, direct pe câmpul de luptă...

De pe terenul de fotbal, direct pe câmpul de luptă. Cristiano Ronaldo a devenit erou de benzi desenate

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal din întreaga lume, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur şi autorul a peste 600 de goluri pentru echipele de club la care a evoluat, a devenit de curând și personaj de benzi desenate. Sportivul portughez a lansat în acest sfârșit de săptămână un serial animant, în care apare în roul unui supererou.

„La fel cum fotbalul uneşte culturile şi oamenii din lumea întreagă, eu cred că marile personaje animate şi supereroii pot să realizeze acelaşi lucru. Prin urmare, sunt încântat să aduc împreună aceste pasiuni pentru fotbal şi pentru supereroi prin intermediul acestui proiect şi să îl împărtăşesc cu fanii mei”, a scris sportivul pe Twitter, pentru a prezenta lansarea oficială a volumului de benzi desenate „Striker Force 7”, potrivit Agerpres.

Anunţul a fost făcut cu ocazia Free Comic Book Day (FCBD), eveniment sărbătorit în prima zi de sâmbătă a lunii mai începând din anul 2002, cu scopul de a promova volumele de benzi desenate.

Un link permite fanilor sportivului portughez să vizualizeze un trailer animat şi site-ul său pe care a fost pus în vânzare acest volum de benzi desenate. În acele imagini, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 34 de ani, se transformă în supererou şi luptă cu personaje precum roboţi şi extratereştri.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.